брауни с бял шоколад


자유게시판



брауни с бял шоколад

Kina 0 288 2024.04.06 02:05
raspberry-brownies-take-a-cake-1_1.jpgКексчето, брауни в което има нещо класическо, нещо свежо и нещо розовато. Голямата изненада тук е сладкото покритие. Тя е с млечно-кисел вкус, благодарение на киселото мляко и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на Ruby какаови зърна, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, брaуни take a cake леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.

Вариант 2:
Любимото ти кексче с ванила от пухкаво, кремообразно тесто, което печем веднага, на място в пекарните ни, също има нещо непознато – сърце от плодова конфитюр. В процеса на печене то придава по-плътно и сочно звучене на готовия кекс. Финишът е няколко щриха Руби шоколад.

Вариант 3:
Кексчето, в което има нещо класическо, брауни бисквити нещо първородно и нещо розе. Голямата изненада тук е покритието. Тя е с вкус на кисело мляко, благодарение на заквасената сметана и специалния розов шоколад. Най-новият вид шоколад, разработен наскоро от Barry Callebaut, дължи своя розов цвят на специална технология при обработката на какаови зърна от сорта Ruby, без никакви добавки за вкус и цвят. Той придава изцяло натурален, леко розов цвят и закачливо кисела нотка на тази не толкова сладка, много пухкава и свежа покривка.

Comments